Digitaal bestellen

Een webportal om lasersnijwerk en zetwerk aan te vragen is nog vrij nieuw in Nederland en bied aanvragers ongekende mogelijkheden. Doordat eenvoudig en snel een offerte gemaakt wordt, kan dit resulteren tot meer inkoopefficiëntie en structuur. De bedrijven die er gebruik van maken kunnen zich meer focussen op de kernactiviteiten.

Gebruik van webportal

Hier kunt u uw snijtekeningen uploaden en aangeven wat de materiaalsoort is, dikte en hoeveelheid. Eventuele nabewerkingen als scherpe kanten breken, tappen of soevereinen kunt u per onderdeel apart aanvinken en de hoeveelheid hiervan aangeven.

Per mail aanvragen

Voor alle klanten moet er een mogelijkheid zijn lasersnijwerk en zetwerk aan te vragen. Juist wanneer ze nog niet willen aanvragen in een digitale omgeving of zelfs nog niet in het bezit zijn van een tekenprogramma als Solid works, inventor, spaceclaim of Solid edge. Voor deze groep mensen is de mail nog steeds een perfect medium om te communiceren.

Specificaties tekeningen CAD vereisten

Om een juiste berekening van het snijwerk en zetwerk te kunnen maken per mail of via de portal is het belangrijk de tekeningen op de juiste manier aan te leveren. Als je op ‘Lees meer’ klikt leggen wij uit wat belangrijke vereisten zijn.

Toleranties

Toleranties op snijwerk en zetwerk zijn belangrijk om de maakbaarheid van producten te garanderen en om het juiste eindresultaat te behalen voor de bestellende klanten. Hieronder laten wij graag de mogelijkheden en onmogelijkheden zien.

Zetwerk tekening maken

Om jullie op weg te helpen in het tekenen van een hoekbeugel met een paar gaten laten wij het in stappen zien. Wij gebruiken hier het tekenprogramma Autocad Inventor voor.